Details, Fiction and ayakkabi iş ilanlari

Wiki Article

Gezinme deneyiminizi ve sitemizin işlevselliğini iyileştirmek için tanımlama bilgileri ve diğer benzer teknolojileri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi edinin Çerez Kullanımı.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

S1: Bu standart, ayakkabının enerji emici topuk, kapalı topuk alanı, yağa karşı dayanıklı taban ve antistatik özelliklere sahip olmasını gerektirir. Ayrıca, 200 joule darbe koruması sağlayan bir güvenlik burun kısmına sahip olmalıdır.

Çalışma ayakkabısı kullanım süresi, iş ortamının zorluğuna ve ayakkabının kalitesine bağlı olarak değişir. Genellikle, iş ayakkabılarının her 6 ila 12 ayda bir değiştirilmesi önerilir.

İş ayakkabılarında bir diğer sorunda ayakkabıların regular ayakkabılara göre oldukça ağır olmaları. Bu konuda bir iyileştirme yapılamaz mi?

Hemşire terlikleri hastane ortamlarında kullanıldıklarından dolayı hijyen rahatlık ve kolay temizleme özelliklerine sahip olması gerekmektedir. Gün içerisinde ayakta durma süresi uzun olduklarından dolayı taban yapısı ve malzemesi önem taşımaktadır. Eski yıllardan beri doktor ve hemşirelerin tercihi olan Sabo Terlikleri günümüzde de konforlu olması nedeniyle sağlık çalışanlarının bir numaralı tercihi olmaktadır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Ergonomik Tasarım: Uzun saatler boyunca rahat bir kullanım sağlamak için ayakkabının ergonomik olarak tasarlanmış olması, ayağın doğal şekline uygun olması gerekir.

Ayakkabıların iç kısmı genellikle yumuşak ve nefes alabilen malzemelerden yapılmıştır, böylece ayaklar terlemez ve rahat eder. Ayrıca, ergonomik tasarımları sayesinde ayakların doğal hareketlerini desteklerler.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

UNI TS EN ISO 20345 = Kişisel Koruyucu Donanım - Genel kullanım için güvenlik ayakkabi işletmesi ayakkabısı spesifikasyonları. Parmak uçlarına takılan bu ayakkabı, kullanıcıyı 200J'de sağlanan koruma ve kırılma darbelerine karşı en az fifteen kN basınç yüküne karşı korur.

Şok emici topuk tasarımı aynı zamanda enerji verici özellik de taşır. Çift yoğunluklu poliüretan tabanı ise kaymalara karşı sizi korur. Nefes alan yarma deri ile üretilen ayakkabi sİtelerİ ayakkabı, gün boyu ayaklarınızın kuru kalmasına lawnım eder. Yağ ve petrol gibi materyallere karşı dayanıklı ayakkabıyı uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz.

Çelik burunlu ayakkabılar işyerlerinde ayak koruyucusu olarak kullanılmaktadır. Kullanılan ayakkabıların ergonomik olmasına dikkat edilmelidir. 

Arama sonuçlarınız ile ilgili bilgi almak için propertyım sayfamızı ziyaret iş ayakkabısı ankara edin veya bize ulaşın

Report this wiki page